coachképzés budapest

Miben más a mi programunk?

Büszkék vagyunk arra, hogy a Coachingcentrum képzése az egyetlen coachképzés Magyarországon,
1. amely kompetenciafelméréssel és egyéni visszajelző beszélgetéssel indul
2. amely egyéni komplex fejlesztési tervet készít minden hallgató számára és nyomonköveti a fejlődést
3. amelyben egy választott oktató mentorálást biztosít
4. és amelyben minden coaching-irányzatot a témához legjobban értő oktató oktat
5. amelyben a kurzus alatt 7 oktató tudását kaphatod meg, akik közül mindenki rendelkezik vezetői tapasztalattal, multinacionális és saját vállalkozás háttérrel, és gyakorlatban is coachol egyéneket és csoportokat.

A coach legfőbb eszköze önmaga. Iskolánkban arra képezünk, hogy megformáld azt a coachot vagy vezetőt, akivé válni szeretnél. A coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. Képzésünk és a képzés során alkalmazott 3 mentorcoaching az International Coach Federation (ICF) kompetenciáira épül.

 • Különös gondot fordítunk arra, hogy önismereted mélyüljön. Képzésünkön megtanulod, hogy az önismeretet hatékony személyes erőforrásként használd a coachingban.
 • 7 oktató szaktudása biztosítja, hogy mindegyik coaching-módszertant/irányzatot a leghozzáértőbb szakembertől sajátítsd el.
 • A képzés részét képezi egy online kompetenciateszt, egyéni visszajelző beszélgetéssel, ami abban támogat, hogy leendő coachként, vagy coachingszemléletű vezetőként melyek az erősségeid, hol vannak a fejlesztendő területeid, és hogyan tudod még jobban kiaknázni a képességeidet. Erre építjük egyéni komplex fejlesztési tervedet, és ez alapján tudsz mentort választani magadnak az oktatók közül.
 • Ráismersz az érzelmi intelligencia, az érzelmek kifejezésének és kifejeződésének jelentőségére a coaching folyamatban.
 • Megtanulod a tranzakcióanalízis alapjait, eredményesebben kapcsolódsz külső/belső ügyfeledhez. Felismered a játszmás helyzeteket és felelősség-vállaló üzemmódba tudod eljuttatni beszélgetőpartnered.
 • Megérted, mi a feladatod a coaching folyamatban, megismered a coachingfolyamat szereplőit és érzékeny pontjait. Modellek segítségével megtanulod felépíteni a beszélgetést.
 • Kérdés, kérdés, kérdés. Megtanulod a coach kérdéseit és megtanulsz hallgatni. Felismered, hogyan legyél igazán jelen egy beszélgetésben.
 • Rezonáns jelenlét, intuitív coaching. Módszereket tanulunk arra, hogyan használd és fejleszd intuíciódat coachként és vezetőként.
 • Tipológiák és stílusok – kapcsolat és kommunikáció? Megismered a különböző személyiségtipológiákat és megtanulod, mire jók a különböző segítő folyamatokban. Gyakorlod az előrevivő kommunikációs eszközöket (erőszakmentes, asszertív, stb.).
 • Különbséget teszel a tanácsadás, coaching, facilitálás, moderálás, trénerség, mentorálás között. Felismered, hogyan tudják ezek a technikák hasznosan segíteni egymást.
 • Információkat kapsz a coaching üzleti oldaláról, és hozzájutsz ahhoz a kelléktárhoz, ami a coaching üzlet elindítását és a coach énmárkájának építését támogatja.
 • Business és lifecoach – ez a két fogalom megtelik számodra tartalommal
 • Már az első képzési alkalom is rengeteg gyakorlási lehetőséggel indul, és ez végigvonul a teljes képzési folyamaton

A képzés időtartama: 

2023. szeptember 22. – 2024. március 2. (téli szünettel)

Az egyes képzési alkalmak ütemezése: kéthetente péntek délután 16.30-19.45 (4 tanóra időtartam) + szombat 9.00-16.30 (8 tanóra).

A képzés ára: 

590.000 Ft + ÁFA . 

Early bird jelentkezés: 520.000 Ft + ÁFA, 2023.08.22-ig! 

Vállalati kedvezményekért (egy szervezettől több fő jelentkezése esetén) és részletfizetési kedvezményekért hívja szakmai vezetőnket, Dr. Tóth Krisztinát a 06309512909-es telefonszámon! 

Magánszemélyeknek áfamentességet tudunk biztosítani. A Coachingcentrum felnőttképző intézmény, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

A képzési díj tartalma:

 • 130 óra képzés
 • 3 óra mentorcoaching a képzésbe integrálva
 • képzési tananyag + munkafüzetlapok
 • a képzés elején online kompetenciafelmérés egyéni visszajelző coachingbeszélgetéssel (képzési időn kívül egyénileg egyeztetett időpontban)
 • komplex egyéni fejlesztési terv a képzés során 5 kontaktponttal

 

Oktatók: 

Forrás Lajos, Dr. Tóth Krisztina, Müller Csaba, Tóth Attila, Rozgonyi Róbert, Sebők Bence, Svéda Dóra.

A képzés során megtanulunk teszteket is használni az ügyfél karakterisztikájának pontosítására. Belépőként a hallgató a képzés megkezdése előtt, a képzési szerződés aláírását követően elvégez egy online kompetenciafelmérést, melyet az oktató az írásbeli riport mellett a hallgatóval szóbeli beszélgetés keretében is elemez és kiértékel. A visszajelző beszélgetés nagyon hasznos a hallgató erősségeinek és fejlesztési fókuszának meghatározásához, és coach-kompetenciáinak felméréséhez.

 

Hiányzás, pótlási lehetőség

Amennyiben a résztvevő valamely képzési alkalomról hiányzik, írásban (e-mail) egyéni konzultáció keretében rövidített pótlás kérhető. Továbbá a jelentkezőnek lehetősége van a 2023/24 során induló további alapképzésekben a kimaradt képzési napot teljes egészében pótolni.

 

Képzési információk, ütemezés

Helyszín: Coachingcentrum 1067 Budapest, Eötvös utca 27.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak:

2023. szept. 22-23.; okt. 6-7.; okt. 20-21.; nov. 3-4.; nov. 17-18.; dec. 1-2.

2024. jan. 5-6.; jan. 19-20.; febr. 2-3.; febr. 16-17.; márc. 1-2.

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz. 

Vizsga és utolsó mentorcoaching: 2024. március 2.

Az online jelentkezési lap kitöltését követően munkatársunk e-mailen megküldi a képzési szerződést és a képzési díjról kiállított számlát a jelentkező által választott fizetési opciónak megfelelően. A jelentkezési lapon ki lehet választani a preferált fizetési opciókat, részletfizetési lehetőségeket. A jelentkezést maximum 14 fő után lezárjuk, erről a jelentkezőknek értesítést küldünk. A képzési csoport minimum 8 fővel indul. A jelentkezés feltétele felsőfokú végzettség.

További információk:

Egyéni konzultációra a képzés előtt lehetőséget biztosítunk, hívja a lenti telefonszámokat, vagy írjon nekünk emailt. A jó csoportminőség és az alkalmasság felmérése érdekében minden résztvevővel legalább egyszer személyesen beszélgetünk a képzést megelőzően.

A jelentkezéskor megadott adatait kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudjon venni a képzésen, kérjük olvassa el a honlapon található adatvédelmi tájékoztatónkat.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, amelyet telefonon tennél fel, hívd képzési vezetőnket,
Dr. Tóth Krisztinát: 06-30-951-2909, vagy a Coachingcentrum vezetőjét:
Svéda Dórát: +36-20-483-2536
VAGY írj az office@coachingcentrum.hu e-mail címre!

REgisztráció