You are currently viewing ART COACHING WORKSHOP

ART COACHING WORKSHOP

Az art coaching vizuális és kreatív technikákat hív segítségül ahhoz, hogy a velünk dolgozó egyének vagy csoportok ki tudják bontakoztatni belső erőforrásaikat.

„Imádom használni ezeket a technikákat az emberekkel való munkában! Felébreszti a szenvedélyt, elmossa a fásultságot, új szempontokra ébreszt. Szeretném ezeket a módszereket átadni Nektek, tartsatok velem, hogy közösen próbáljuk ki.”

Téma: Art coaching módszertanok és technikák gyakorló vezetőknek, coachoknak, trénereknek, pedagógusoknak és segítő szakembereknek.

Használunk, színeket, képeket, plasztikus anyagokat, összekapcsolunk eltérő világokat új formanyelvekkel annak érdekében, hogy segítsük a beszélgetőpartnert, vagy a csoportot abban, hogy a problémazónából a megoldászónába lépjen kreatív energiái felszabadításával, játékosított folyamatokban. Kipróbáljuk a gyakorlatban, hogy hasonlítanak-e egymásra az üzleti folyamatok és az alkotás folyamata.

Egyénekkel és csoportokkal dolgozóknak ajánljuk ezt a gyakorlati workshopot, ahol a résztvevők módszereket és technikákat tanulhatnak ahhoz, 

  • hogyan alkalmazzák a vizualitás színes eszköztárát konfliktusos helyzetekben, a bizalom megteremtésére, elakadt ügyfelekkel, erőforrások feltárására;
  • hogyan használjanak projekciós technikákat, hogy segíteni tudják a beszélgetőpartnert, vagy a csoportot többrétegű problémahalmaz esetén;
  • hogyan tudnak energiát felszabadítani leblokkolt beszélgetésben;
  • hogyan tudnak kreativitást fejleszteni nagyon egyszerű módszerekkel.

Az ART COACHING Workshop ára:

  • 38.000 + ÁFA, magánszemélyeknek áfamentes
  • A Coachingcentrum volt hallgatóinak 10% alumni-kedvezményt biztosítunk.
  • Early bird ár augusztus 18-ig: 34.000 Ft + ÁFA

A workshopot vezeti:

Svéda Dóra.

Helyszín:

A workshop az ART&ME csoportos kiállításának enteriőrjében zajlik majd, Marton Ákos, Fábián Erika, Czanik Mátyás, Hornyák Evelin képzőművészeti alkotásai között.

A workshop időtartama:

9.00-12.45 kávészünettel. A díj tartalmazza az ellátást és az anyagköltséget is.