szolgáltatásaink

coaching

szolgáltatásaink

coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sollicitudin erat ut nisl consequat consequat. Mauris interdum gravida consectetur. Proin auctor mattis erat, nec egestas nisi ullamcorper quis. Nam suscipit mollis libero non efficitur.

szolgáltatásaink

coaching

A Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal vagy vezetőkkel. A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmaiszempontból is.

A coachingbeszélgetés általában egy folyamat, egyes esetekben azonban (például sürgős döntéshozatal előtt, vagy felkészülés egy megmérettetésre) korlátozódhat csak egy alkalomra is. A Coachingcentrum minden coach-szakembere rendelkezik vállalati tapasztalattal, executive coachaink pedig vezetői tapasztalattal is. Munkatársaink szakmai kompetenciáit és tudását folyamatosan fejlesztjük, szupervíziós alkalmakon hangsúlyt fektetünk a személyes fejlődésre és a tudástranszferre.

Leendő ügyfeleink széles coach-poolból választhatnak, egyedülálló szolgáltatásként pedig sos coaching-szolgáltatást is nyújtunk az azonnal megoldandó, halaszthatatlan feladatok megoldására.

még több coaching

coaching típusok

business coaching

Egyének és csoportok coaching támogatása üzleti helyzetekben, folyamatcoaching, vállalkozásfejlesztés.  Cégmérettől független businesscoaching-támogatás.

executive coaching

Testreszabott vállalati programokat alakítunk ki, vagy egyéni igények szerint dolgozunk vezetőkkel az alábbi témákban: vezetői kompetenciafejlesztés, eszköztár építés stratégiai tervezéshez, motiváláshoz, delegáláshoz, változáskezeléshez, belső kommunikációhoz.

life coaching

Életvezetési és kapcsolódási problémák, elakadások, karrierváltással kapcsolatos döntések meghozatala vagy szerepkonfliktusok. Testi és lelki egészséggel kapcsolatos változtatási igény.

Karriercoaching és tanácsadás a Coachingcentrum szakembereivel álláskeresőknek, karrierváltóknak, újrakezdőknek és vállalkozást tervezőknek.

Csoportok fejlesztése, vagy egyének fejlesztése csoportban?

A teamcoaching módszertanok felhasználási lehetőségei korlátlanok az üzleti szektorban.
Kérje referenciáinkat!

Támogató beszélgetés kamaszoknak és/ vagy szüleiknek nehéz élethelyzetekben. Pályaválasztási tanácsadás, pályaorientáció, életpályatervezés.

Innováció, ötletgazdagság, kitartó tudományos munka, kreativitás, problémamegoldó képesség, újító szemlélet

Coaching csomagok vállalatoknak, online és személyes „fogadóóra” jelleggel