Coachingcentrum

Prémium szakmai platform és közösség coach szemléletű vezetőknek és coachoknak.

Coachingcentrum

Prémium szakmai platform és közösség coach szemléletű vezetőknek és coachoknak.

rólunk röviden

Filozófiánk

A Coachingcentrum coachképzéssel, fejlesztéssel és coachinggal foglalkozik. Prémium szakmai platformot és közösséget hoztunk létre coach szemléletű vezetőknek és coachoknak. Úgy tartjuk, hogy a coach legfőbb eszköze önmaga. Coachok új generációját képezzük, továbbá azokat a vezetőket, akik szeretnék elsajátítani és alkalmazni a coaching eszköztárát és módszereit. A Coachingcentrum értelmezésében a coaching a gondolkodásunk megváltoztatását, új gondolkodási sémák létrehozását jelenti egyéni beszélgetésekben, csoportokkal, vagy vezetőkkel. 

A coaching definíciója a mi olvasatunkban: tartós pozitív változások elősegítése a gondolkodás javítása révén. A coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat- ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy a legtöbbet hozza ki önmagából személyes és szakmaiszempontból is. Készségfejlesztő tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását, a cselekvési terv kidolgozását, a változtatás fenntartásának támogatását.

minőség-politika

A Coachingcentrum dinamikusan fejlődő vállalkozás, amely képzési és szolgáltató tevékenységével hozzájárul az etikus coaching szemlélet terjesztéséhez, magas színvonalon dolgozni tudó coachok képzéséhez és az egyéni és vállalati coachingügyfelek kiszolgálásához. Intézményünk vezetői és munkatársai elkötelezettek a minőségkultúra iránt. Munkatársaink motiváltsága, felelősségteljes munkavégzése és elkötelezettsége, továbbá az általunk megbízott szakértők több éves gyakorlata biztosítja, hogy az ICF (International Coach Federation) nemzetközi sztenderdjeinek megfelelő magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk. 

A Coachingcentrum kiemelten kezeli az esélyegyenlőség biztosítását, az ügyfelek életminőségének javítását. Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001620/2017

szolgáltatási sztenderdek

Szolgáltatásaink: nyitott life- és businesscoachképzés, nyitott vezetői képzések, vállalatok számára belső képzések. Céljaink elérését széleskörű partneri együttműködésben valósítjuk meg. Annak érdekében, hogy ügyfeleink és partnereink igényeinek és elvárásainak megfeleljünk, minden munkatársunk elkötelezi magát a következők mellett:

  • Átlátható, folyamatalapú működést biztosítunk.
  • A szisztematikus fejlesztés érdekében évente értékeljük tevékenységünket.
  • Intézményünk a partnerközpontú működés érdekében évente méri és értékeli ügyfelei és partnerei elégedettségét.
  • A visszajelzések alapján rendszeresen fejlesztjük szolgáltatásaink tartalmát és üzletpolitikánkat.
  • Munkatársaink szakmai kompetenciáit folyamatosan fejlesztjük.
  • Felelősségteljes üzletpolitikát folytatunk partnereinkkel.

Coachképzéseinken végzett hallgatóinkból coach- és vezetői szakmai közösséget építünk.

Oktatóink és szakértőink a tudásátadás mellett folyamatosan a gyakorlatban is tesztelik tudásukat (business és executive coaching, tréning, egyéb fejlesztő foglalkozások)

A visszajelzések alapján rendszeresen fejlesztjük szolgáltatásaink tartalmát és üzletpolitikánkat.

Folyamatalapú működésünket és szolgáltatásainkat rugalmasan fejlesztjük.

Intézményünk a partnerközpontú működés érdekében évente méri és értékeli ügyfelei és partnerei elégedettségét.

Munkatársaink szakmai kompetenciáit és tudását folyamatosan fejlesztjük.

0 +
coaching óra
0 +
elégedett ügyfél
0 +
sikeres tréningprojekt

bemutatkozunk

csapatunk

INNOVÁCIÓ, KREATIVITÁS,
ART COACHING, VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS
STRATÉGIA,
PROJEKTMENEDZSMENT,
VÁLTOZÁS
VEZETŐFEJLESZTÉS, TRANSZFORMÁCIÓ,
EXECUTIVE COACHING
változásmenedzsment, stratégiai tervezés,
tehetségek
önbizalomfejlesztés,
döntéstámogatás,
WLB
egyéni és
csoportos
szupervízió
MARKETING,
kommunikáció

önfejlesztés,
szervezetfejlesztés,
mentoring
improvizáció
tréningek

rólunk mondták

vélemények

Azt tapasztaltam az elmúlt tanfolyami alkalmak során, hogy a Coachingcentrum minden oktatója azonos szemléletet képvisel a coaching módszertanon belül. Jól és egyértelműen felosztott részeknek minden velünk dolgozó oktató tapasztalt tudója. A csoportban kialakult lelkes és nyitott légkör az ő munkájuk eredménye is. Jó tapasztalat látni az ő együttműködésüket is!
Jelenlegi hallgató
Életem legszuperebb képzése volt. Izgalmas utazás a coach világba és saját belső világomba. Professzionális tananyag, szakmailag maximálisan felkészült oktatók, meleg, bátorító légkör.
Köszönöm nektek az elmúlt szűk fél évet, szárnyakat kaptam!
Edit
Gyakorlatokra épül, egyénre is szabott, praktikus, személyiségközpontú.
Tamás

problémák helyett megoldások

képzések

Szeretnél coachkészségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrier-váltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coaching-módszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2023. szeptember 22-től!

Gyakorlati képzés coachoknak, segítő szakembereknek, HR-szolgáltatásokat nyújtó tanácsadóknak, pedagógusoknak, akik ügyfeleiket támogatják az életpályatervezésben.
A képzést ajánljuk karrierváltásban gondolkodóknak is, akik új alternatívákat keresnek.

Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésére, tudástranszferre sajátítanak el a résztvevők azonnal bevethető módszereket, agilis, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat. 

Minta Meetup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sollicitudin erat ut nisl consequat consequat. Mauris interdum gravida consectetur. Proin auctor mattis erat, nec egestas nisi ullamcorper quis. Nam suscipit mollis libero non efficitur. Fusce at magna eget risus dapibus consectetur. Vestibulum condimentum et nulla quis ultrices.
május 6.

találkozzunk!

események

Életmódváltás meetup - Coachingcentrum 2023.08.15

ÖNSZABOTÁZS HELYETT ÉLETMÓDVÁLTÁS MEETUP

2023. AUGUSZTUS 15.

Hogyan működnek a szokások és hogyan használhatjuk fel ezek ismeretét életmódváltásunk támogatására, úgy, hogy az önszabotázst elkerüljük?
ONLINE DEMOEST DEBRECENI COACHKÉPZÉSHEZ

ONLINE DEMOEST DEBRECENI COACHKÉPZÉSHEZ

2023. AUGUSZTUS 16.

Mit tud adni egy integrált módszertanú coachképzés? Új hivatást? Önismeretet? Vezetői képességek fejlesztését? Gyere és próbáld ki!
Artcoaching Workshop - Coachincentrum

ART COACHING WORKSHOP

2023. SZEPTEMBER 19.

Az art coaching vizuális és kreatív technikákat hív segítségül ahhoz, hogy a velünk dolgozó egyének vagy csoportok ki tudják bontakoztatni belső erőforrásaikat.

Minta Képzés

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Minta Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

iratkozz fel hírlevelünkre!

Hasznos információk Neked a Coachingcentrumról.

szem előtt a fejlődés

coaching

business coaching

A business coaching olyan üzleti helyezetekben nyújt segítséget, ahol az ügyfélnek nincsnek bevált módszerei vagy a korábban alkalmazott (kommunikációs) stratégiái nem működnek. A business coach szakmai tapasztalatát és különböző üzleti és kommunikációs modelleket is felhasznál a folyamatban, aminek a célja az üzleti dilemma feloldása, akciótervezés és megvalósítás. A sikeresség mérőszáma ezen esetekben üzletileg értelmezhető és konkrét meghatározásra is kerül a folyamatban.

executive coaching

Az executive coaching olyan felsővezetői dilemmák kezelésében segít, amelyek stratégiai jelentőségűek, és a vezető személyes fejlődését támogatják. Különösen hasznos külső szempontból is rátekinteni rendszeresen ismétlődő vagy totálisan új helyzetekre, ebben nyújt partneri segítséget a coach. A szervezet egészét érintő, versenyelőnyét pozitívan befolyásoló intézkedések támogatása, vagy felsővezetői feladatokból fakadó kommunikációs szituációk hatékony kezelése az elsődleges cél, miközben a vezető személyes fejlődése is szem előtt van. Hiszünk abban, hogy a vezetői önismereti munka eredeményesebbé teszi a teljes szervezetet. A leaderi készségek, képességek fejleszthetők, hatásuk jól mérhető a munkatársi motiváció és elkötelezettség növekedésében.

life coaching

A life coaching témakörébe tartoznak olyan dilemmák, amelyek személyes életünket és életminőségünket befolyásolják. A life coaching folyamatban a személyes célkitűzéseink megvalósítása és elakadásaink feloldása történik meg a coach kérdéseinek segítségével. Új felismerések és rutinok alakulnak ki, a változás útjában álló blokkok elmozdulnak. A kliensek gyakran számolnak be megnövekedett energiaszintről, nagyobb elégedettségről, kapcsolataik minőségének javulásáról, egy nehéz helyzet lezárását követő megkönnyebbülésről és sikerélményekről a folyamat végén.

sos coaching

Az SOS coaching olyan helyzetekben nyújt segítséget, ahol gyorsan van szükség megoldásra, és a kihívást jelentő helyezet kezelése nem várhat sokáig. A Coachingcentrum képzett coachai akár 24 órás időintervallumon belül elérhetők, hogy egy megoldásorientált beszélgetéssel lehetővé váljon a feszítő kérdések felodása, aktív kezelése. Jellegéből fakadóan az ülés során nem a tartós magatartásváltozás a cél, hanem egy váratlan, vagy sürgős helyzet minél jobb megoldása az ügyfél cselekvési energiáinak mozgósításával. A folyamatban olyan megvilágításba helyeződnek a hozott szituációk, hogy az érzékelt lehetőségek tárháza megnő, a cselekvést gátló blokkok, félreismerések feloldódnak.

friss

hírek

LEAD VEZETŐI KONFERENCIA JÚNIUS 6-ÁN

NONPROFIT VEZETŐKNEK KEDVEZMÉNYES COACHKÉPZÉS

NEM KÖNNYED NYÁRI OLVASMÁNYOK AZOKNAK, AKIK EMBEREKKEL AKARNAK FOGLALKOZNI

elérhetőségeink

kapcsolat

Itt van lehetőség rövid szöveges rész elhelyezésére, hogy ne legyen pont ugyanolyan a blokk, mint a kezdőoldalon.

+36 20 483 2536

office@coachingcentrum.hu

1067 Budapest, Eötvös utca 27.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes