aktuális

képzéseink

aktuális

képzéseink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sollicitudin erat ut nisl consequat consequat. Mauris interdum gravida consectetur. Proin auctor mattis erat, nec egestas nisi ullamcorper quis. Nam suscipit mollis libero non efficitur.

aktuális

képzéseink

Coachképzés Budapest

IDŐPONT: 2023. SZEPTEMBER 22. – 2024. március 2.
Szeretnél coach készségeket tanulni a vezetői munkádhoz vagy a karrierváltáshoz? A széles elméleti és színes gyakorlati alapokra épülő, több coaching módszertant integráló és 7 oktató közreműködésével zajló képzést Neked ajánljuk. Csatlakozz a csoporthoz 2023. szeptember 22-től!

Életmódváltás képzés

Hogyan változtassunk szokásainkon úgy, hogy tartós változást érjünk el? A képzés egy háromlépcsős folyamaton keresztül az önszabotázs diagnózisától a célkitűzésen és a változástervezésen keresztül visz el a fenntartható, működő stratégiák megalkotásáig. Saját élményű, intenzív munka önmagunkért. Új csoportunk 2023. szeptember 19-én indul.

Karriercoach-képzés

IDŐPONT: 2023.09.11-10.02
Gyakorlati képzés coachoknak, segítő szakembereknek, HR-szolgáltatásokat nyújtó tanácsadóknak, pedagógusoknak, akik ügyfeleiket támogatják az életpályatervezésben. Karrierváltásban gondolkodóknak, akik új alternatívákat keresnek.

Krízisinformált továbbképzés segítő szakembereknek

IDŐPONT: 2024.03.27 és 04.10.
Krízisinformált továbbképzésünk során megtanulod magabiztosan kezelni a krízishelyzeteket.

Life- és businesscoach képzés Debrecen

A coachkészségek növelik a versenyképességet, új hivatást biztosítanak és mnőségi emberi kapcsolatokat eredményeznek.

Tréner és teamcoach képzés

IDŐPONT: 2023. OKTÓBER 12.
Motiválásra, együttműködés megteremtésére és a szervezetek, csapatok vezetésére, tudástranszferre sajátítanak el a résztvevők azonnal bevethető módszereket, agilis, projekt, workshop és értekezlet-vezetési, valamint energizáló és facilitálási technikákat. Vezetőket, projektmenedzsereket, trénereket és coachokat is várunk az október 12-én induló csoportba!

még több tudás

további képzéseink

Influexpert képzés

Frissítsd személyes márkádat, hogy szakmai tudásod, belső tartalmad meg tud mutatni és a saját szakmai közösségedben befolyásoló tényezővé válhass! Legyél az a szakértő, aki képes hatást elérni akár nagyobb tömegek számára is! 2023-ben induló új képzési csoportunkról érdeklődj a sveda.dora@coachingcentrum.hu email címen.