Életmódváltás képzés

Önszabotázs helyett működő stratégiák

Az emberi szervezet az állandóságra és az egyensúlyra törekszik, amit a homeosztázis jelensége sejtszinten is támogat. Mi történik akkor, ha változtatni szeretnénk? A változások akkor lesznek tartósak, ha automatizmusaink szintjén is beavatkozunk, különben megjelenik az önszabotázs jelensége, amikor céljainkkal ellentétesen cselekszünk. Ezért az új szokások kialakításával párhuzamosan régi korlátozó hiedelmeinket, szokásainkat is le kell cserélni, illetve az előremutató megerősítéseket mozgósítani, támogató környezetet kialakítani. Az, hogy kinek mi működik, a személyiségünktől és döntéseinktől is függ.

Képzésünk több tudományterület eredményeit használja fel a sikeres életmódváltás érdekében. Az egyéni változási folyamatot végigkísérő képzésen a kognitív, a viselkedéstervezési és a tranzakcióanalitikus megközelítések eszközeit fogjuk használni, annak érdekében, hogy működő stratégiákat dolgozzunk ki és tudatosítsuk lehetőségeinket, mert van, amikor pusztán az akaraterő nem elég. A képzés egyediségét az adja, hogy szemléletében épít az anatómiára, és a szervezet belső működésének ismereteire. Ez a holisztikus megközelítés segít bennünket abban, hogy olyan megoldásokat találjunk, amik teljesen testre szabottan használhatók és beépíthetők a mindennapokba.

A résztvevők egy háromlépcsős folyamatban fogják feloldani a blokkokat és kidolgozni a személyes céljaiknak leginkább megfelelő új gondolkodási és cselekvési mintázatokat a tartós változás érdekében. A folyamat diagnosztikával kezdődik, amikor a korábbi sikertelen változások tapasztalatait elemezzük és felismerjük az önszabotázs mozgatórugóit. Ezután a változás megkönnyítésén dolgozunk, olyan szokások kialakításán, amik beépíthetők a meglévő rutinok mellé. A változást kis lépésekben tervezzük, annak érdekében, hogy megszilárduljanak az új szokások. A fenntartás a harmadik terület, ami a tartós változások támogató tényezőit segít megtervezni és kialakítani.

Helyszín: Coachingcentrum 1067 Budapest, Eötvös utca 27.

A képzés ütemezése, tervezett képzési alkalmak:

2023. szept. 19., okt. 3., okt. 17.

Az egyes képzési alkalmak ütemezése: kéthetente kedd délután 16.30-19.45 (4 tanóra időtartam).

Minden képzési alkalom elméleti és gyakorlati modulokat is tartalmaz, vendégelőadókkal.

1. Diagnosztika // 2023. szeptember 19. (kedd)

 • az önszabotázs okai
 • működő és nem működő stratégiák
 • rossz szokások, amik akadályoznak

2. Változtatás // 2023. október 3. (kedd)

 • új szokások kialakítása, megtalálni, ami működik
 • szerződéskötés önmagunkkal, a Felnőtt énállapot szerepe
 • mikrocélok módszere

3. Fenntartás // 2023. október 17. (kedd)

 • új szokásaink megerősítése, engedélyek és elismerések
 • támogató környezet kialakítása
 • személyiségformálás szokásokkal

Kinek ajánljuk a képzést?

Olyan fejlődésorientált személynek, aki

 • meg akarja érteni a saját magát akadályozó tényezőket és
 • túl akar lépni az önszabotázson
 • szeretne önmagával működő változási szerződést kötni
 • tartós változást akar elérni
 • biztonságos, támogató környezetben.

Olyan támogató szakembernek, coachnak, edzőnek aki

 • folyamatszemléletben akar dolgozni ügyfeleivel a saját változásukon
 • saját élményű tapasztalattal hitelesebb szeretne lenni
 • új szemléletben akar támogatást nyújtani másoknak.

Oktató: 

Dr. Tóth Krisztina és meghívott vendég előadók (egyeztetés alatt)

Krisztina vezetéstudományból doktorált, majd több év multinacionális és projekt tapasztalat megszerzése után személyi edzőként dolgozott (TRX, Bootcamp, és TriggerPoint trainer). Rendszerszemléletű gondolkodása vezette az anatómia felé, végzett manuális terapeuta szakemberként hisz abban, hogy a szervezet öngyógyító folyamatai segítenek a változásban. Coachként rendszeresen foglalkozik olyan ügyfelekkel, akik saját elakadásaikban kérnek tőle segítséget. Ezt a sokoldalú tudást foglalta össze ebben a képzésben, amivel a hozzá fordulók megújulását, tartós transzformációját szeretné támogatni.

A képzést bemutató meetup eseményünk itt érhető el.

Egyéni konzultációra a képzés előtt lehetőséget biztosítunk, hívja a lenti telefonszámokat, vagy írjon nekünk emailt.

A jelentkezéskor megadott adatait kapcsolattartásra és szerződéselőkészítésre használjuk, hogy részt tudjon venni a képzésen, kérjük olvassa el a honlapon található adatvédelmi tájékoztatónkat.

Technikai információk

A képzés óraszáma: 12 óra. Minimális csoportlétszám: 6 fő, maximális csoportlétszám 14 fő

Információk és egyéni konzultáció: 

Dr. Tóth Krisztina képzési vezető: 06309512909

A képzés ára: 75.000 Ft + ÁFA. Magánszemélyeknek áfamentességet tudunk biztosítani, részletfizetés lehetséges. Coachingcentrum Alumni tagok 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek. A Coachingcentrum felnőttképző intézmény, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Az online jelentkezési lap kitöltését követően munkatársunk e-mailen megküldi a képzési szerződést és a képzési díjról kiállított számlát a jelentkező által választott fizetési opciónak megfelelően. A jelentkezési lapon ki lehet választani a preferált fizetési opciókat, részletfizetési lehetőségeket. A jelentkezést maximum 14 fő után lezárjuk, erről a jelentkezőknek értesítést küldünk. A képzési csoport minimum 6 fővel indul.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, keresd képzési vezetőnket,
Dr. Tóth Krisztinát: 06-30-951-2909, toth.krisztina@coachingcentrum.hu
VAGY írj az office@coachingcentrum.hu e-mail címre!

REgisztráció