You are currently viewing ÖNSZABOTÁZS HELYETT ÉLETMÓDVÁLTÁS MEETUP

ÖNSZABOTÁZS HELYETT ÉLETMÓDVÁLTÁS MEETUP

Hogyan működnek a szokások és hogyan használhatjuk fel ezt az ismeretet életmódváltásunk támogatására, úgy, hogy az önszabotázst elkerüljük?

Új meetupunk témája sokakat érint, az önszabotázs jelenségétől indulva megnézzük, hogyan lehet működő változási stratégiákat kialakítani.

Időpont: 2023. augusztus 15. (kedd) 18:00-19:30h

Az emberi szervezet az állandóságra és az egyensúlyra törekszik, amit a homeosztázis jelensége sejtszinten is támogat. De mi történik akkor, ha változtatni szeretnénk? 

A változások akkor lesznek tartósak, ha automatizmusaink szintjén is beavatkozunk, különben megjelenik az önszabotázs jelensége, amikor céljainkkal ellentétesen cselekszünk. Ezért az új szokások kialakításával párhuzamosan régi korlátozó hiedelmeinket, szokásainkat is le kell cserélni, illetve az előremutató megerősítéseket mozgósítani, támogató környezetet kialakítani. 

Az, hogy kinek mi működik, a személyiségünktől és döntéseinktől is függ. A saját élményekre építő meetupon a kognitív, a viselkedéstervezési és a tranzakcióanalitikus megközelítések néhány eszközét fogjuk használni, annak érdekében, hogy működő stratégiákat dolgozzunk ki és tudatosítsuk lehetőségeinket, mert van, amikor pusztán az akaraterő nem elég.

A résztvevők betekintést nyerhetnek abba a három lépéses folyamatba, ami egy változási csoport tematikáját adja. A képzésről részletesebb információk itt találhatók.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött és személyes részvételt igényel. 

Regisztrációdnál megadott adataidat kapcsolattartásra használjuk, hogy részt tudj venni a betekintő esten. Adatvédelmi szabályzatunkat honlapunkon olvashatod el.

Kérdésed van?

Ha kérdésed van, amelyet telefonon tennél fel, hívd képzési vezetőnket,
Dr. Tóth Krisztinát: 06 30 9512909