Forrás Lajos

VEZETŐFEJLESZTÉS, TRANSZFORMÁCIÓ, EXECUTIVE COACHING

15+ év szervezetfejlesztés, 15+ év coaching, 15+ év HR vezetés

Szektorok: gyógyszeripar, bank, FMCG, telekom, szoftver, Big Four

Módszertani háttér: rövid dinamikus coaching, idegtudomány, agilis vezetés, U-Theory, mindfulness, harcművészet

Szakmai érdeklődés: működésfejlesztés, változásmenedzsment, szervezeti átalakítás, vezetői stressz és reziliencia, vezetői hatásgyakorlás, válságkezelés, működési modellváltás, hibrid projektvezetés, üzletági stratégia tervezés és implementáció

Szakmai tapasztalat

Coachingcentrum

2016-

A Coachingcentrumnak csapatának 2016 óta tagja, egyéni és teamcoach programok tartása mellett a coachképzésben is részt vesz.
Coaching programjain arra törekszik, hogy ügyfelei minél rövidebb idő alatt áttörést jelentő pozitív változást érjenek el. Megközelítésére jellemző, hogy saját vezetői és tanácsadói tapasztalataira építve alkalmazza az idegtudomány felismeréseit csakúgy mint a belátásra direktebben vezető intuitív eszközöket: művészeti analógiát, a testi érzeteket tudatos szintre emelő embodiment és harcművészeti koncepciókat, vagy akár meditációs gyakorlatokat.

Takarék
2017-2019

A Takarék Csoport szervezeti integrációja első fázisában a szervezet változásmenedzsmentjét, HR rendszerének átalakítását irányította

Telos Partners
2005-

A Telos Partners brit tanácsadó cég partnereként 2005-től szervezetfejlesztési tanácsadóként, trénerként és coachként segít vállalati vezetőket céljaik megvalósításában. Változások bevezetése, szervezeti képességek fejlesztése, szervezetek mozgósítása, csapat-együttműködés fejlesztése, értékesítési képességek fejlesztése, személyes hatékonyság munkái leggyakrabban ismétlődő kulcsszavai.

PepsiCo
2002-2005

A PepsiCo-nál HR igazgatóként az üzleti és működési modellváltás kapcsán felmerülő szervezeti átalakításokat irányította.

CIB Bank
1999-2002

A CIB-nél a HR területet vezette, és lakossági üzletág illetve a fiókhálózat, a lízing és az alapkezelő cégcsoport szervezeti felépítéséért felelt.

Végzettség

2014 Facilitator – FLIGBY® Csíkszentmihályi’s Flow Is Good Business, Aleas Group

2009-2010 Accredited Facilitator, ’Nine Conversations in Leadership’ ’Purposeful teams’ ’Heart of leadership’ – Worldsview Academy, London, UK

2009 Associate Certified Coach, International Coach Federation

2006-2009 Certified Results Coach (Business, Team, Intuitive, Executive Coaching),
Results Coaching Systems, London, UK

1994-1996 Master in Business Administration, London Business School – BKE

1985-1993 Olasz-magyar szakos középiskolai tanár, ELTE BTK