szolgáltatásaink

tréningek

kínálatunk

tréningek

A Coachingcentrum egy olyan sokoldalú szakmai közösség, amelynek felnőttképzéssel foglalkozó tagjai gazdag tapasztalattal és változatos háttérrel rendelkező szervezetfejlesztők, trénerek, coachok és HR szakemberek.  

Mindannyian rendelkezünk nagyvállalati és saját vállalkozói tapasztalattal is.

kínálatunk

tréningek

 Arra szövetkeztünk, hogy saját tudásunkat is folyamatosan feljesztve innovatív, bevonásra épülő módszertanokkal tudjuk segíteni ügyfeleinket coachszemléletű vezetés és készségfejlesztés terén, nyílt és kihelyezett vállalati képzéseket is tartunk.

Készségfejlesztő és vezetői tréningmegoldásainkban is hasznosnak tartjuk a coachingszemlélet megjelenését az új készségek beépülése érdekében: a változás melletti elköteleződést, a saját erőforrások mozgósítását és a cselekvési terv kidolgozását, vezetők esetében a vezetői önismeret és képességek hatékony sajátélményű transzformációját. Tréningjeink gyakorlatorientáltak, a résztvevők egyéni tudásának összegzésével érjük el az új megoldások kialakítását.

Asszertív és együttműködő kommunikációs tréning

Emberi kapcsolataink minőségének javítására asszertív és együttműködő kommunikációs módszereket próbálunk ki, már a kommunikációs stílusok beazonosítása és tudatosítása is sokat segít, hogy megelőzzük a félreértéseket, lebontsuk a sérelmeket.

Energia- és stresszmenedzsment

Hiszünk abban, hogy a stressz aktívan kezelhető, és néhány gyakorlati szempont figyelembe vételével még nehéz külső körülmények esetén is tudunk gazdálkodni energiáinkkal.

Időgazdálkodás tréning

A legdrágább kincsünk az idő. Életminőségünket meghatározza, hogy mire mennyi időt fordítunk, milyen ritmusban élünk. A rossz időkezelési rutinoknak nem csak timemanagement ismerethiány áll a hátterében, hanem pszichológiai berögződések, játszmák. A tréning során mélyre ásunk a saját időnkhöz való viszonyban.

Kooperáció és konfliktuskezelés

Tréningünkön az alábbi területekkel foglalkozunk: fejlesztjük a társas készségeket, megnézzük hogyan zajlanak a játszmák és konfliktusok a csoportban és mutatunk kreatív eszközöket a társas kompetenciák fejlesztésére.

Mindfullness tréning

A mindfulness, vagyis tudatos jelenlét olyan képesség kialakítását teszi lehetővé, amellyel minden helyzetben megőrizzük azt a képességünket, hogy zsigeri reakciók helyett tudatos válaszokat adjunk.